SKJERN MASKINFORRETNING I MEDIERNE

Herunder finder du relevante links til omtale af Skjern Maskinforretning og produkter, vi har.

MONTØR-SERVICE
AF TRAKTOR

Vores montør Martin fortæller i artiklen her mere om, hvordan en montør håndterer service af en traktor, og hvad der er vigtigt at kigge på.

PODCAST OM FORRETNINGEN

I denne podcast fortæller indehaver Kaj D. Pedersen mere om udviklingen og væksten i forretningen siden overtagelsen i 2014.

14 TRAKTORER
I EN HANDEL

I artiklen her bliver du klogere på en handel mellem Skjern Maskinforretning og Skamstrup Maskinstation med 14 blå traktorer.

ÅBNING AF NY
KRAMP BUTIK

Artiklen her fortæller mere om åbningen af - og tankerne bag - Danmarks første "Powered By Kramp" butik hos Skjern Maskinforretning.

OPSAMLING PÅ
AGROMEK 2022

I artiklen her kigges der tilbage på et veloverstået Agromek i 2022, hvor de fire vestjyske New Holland forhandlere havde en stand sammen.

LÆRLING I
KONKURRENCE

Vores lærling Jens var med i konkurrencen om at blive Danmark bedste Landbrugsmaskinmekaniker-lærling. Han fik en flot 2.plads.

NY BALLEPRESSER
VIST FREM

Til agromek i 2022 havde vi en nyhed med i form af den nye ballepresser ProBelt 190 fra New Holland. Du kan læse mere om, hvad maskinen kan her.

SLUT MED
KVERNELAND

Et ønske om et smallere produktprogram betød en opsigelse af aftalen med Kverneland. Parterne var enige om, at det var den rigtige beslutning.

STORINDKØB AF
KUHN MASKINER

Til Agromek 2022 offentliggjorde vi en stor handel med Skamstrup Maskinstation, der indebar otte nye KUHN maskiner, der skal tilføjes til vognparken.

NY AFTALE MED
SAMSON AGROLIZE

Vi indgik tilbage i efteråret 2021 en ny aftale om at fortsætte som Samson servicepartner. En aftale, der blandt andet bød på nye brands, der skal serviceres.

ANBEALINGER TIL
DEN NYE SÆSON

I denne artikel kommer vi med anbefalinger til at blive klar til en ny sæson. Det handler blandt andet om at få lavet service i god tid, så maskinparken er klar til arbejdet.

OVERTAGELSE
SAKSKÆR

Herunder kan du læse mere om overtagelsen af Sakskær Maskiner, der fandt sted tilbage i 2017. Den har især fokus på et stærkt samarbejde og gode synergieffekter.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing