VÆRKSTED

Skjern og Varde

Værkfører Skjern

Michael Kjær
Tlf. 9680 2708

Værkfører Varde

Erik Lundsfryd
Tlf. 9680 2704

Vores værksteder i Skjern og Varde består af 17 erfarne montører, der står klar til at rykke ud og løse enhver udfordring. Vi investerer også i fremtiden ved altid at have lærlinge under uddannelse på begge værksteder. Denne indsats ikke kun bidrager til at uddanne næste generation af dygtige montører til maskinbranchen, men det tilfører også vores team ny viden om den seneste maskinudvikling.

Professionelle montører i Varde og Skjern er altid klar til hurtig assistance

Hos Skjern Maskinforretning sætter vi en ære i at sørge for, at dine maskiner er køreklare. Vores erfarne montører kombinerer bred erfaring med uddannelse og certificering inden for specialer som mejetærskere, snittere, traktorer og entreprenørmaskiner.

Vi er meget opmærksomme på den hastige udvikling i maskinteknologi, og derfor er det også vigtigt for os at vores montører har de rette værktøjer og det nyeste udstyr til at udføre både service og reparationer på dine maskiner. På den måde får du altid en professionel og hurtig service hos os.   

På vores store lager i Skjern har vi adgang til de mest gængse reservedele, så vores montører hurtigt kan få maskinerne kørende igen. Vi har desuden et tæt samarbejde med lokale leverandører af reservedele, som vi hurtigt kan få adgang til.

Sidst, men ikke mindst, yder vi support på dine maskiner 24/7, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at minimere nedetiden - især i højsæson.

Service & Reparation

Vores værksteder er altid klar til at servicer din maskine, hvad enten det skal være på vores værksted eller ude hos dig. 
Vi rykker ud med kort varsel, og tilstræber at du er hurtig kørende igen
Kontakt os på tlf. 9680 2708

Samson Servicepartner

Hos Skjern Maskinforretning er vi Samson Servicepartner. Du kan derfor få serviceret alle dine Samson maskiner hos vores erfarne montører.

Kontakt os på tlf. 9680 2708

Vagtordning


Udenfor åbningstiderne, er der hjælp at hente på 

Vagttelefon 9736 1020 

   

Ved at klikke 'Acceptér Alle' giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing