VELKOMMEN I BUTIKKEN I SKJERN

Vi tilbyder et bredt udvalg af reservedele og værktøj i høj kvalitet - til professionelle og private

Skjern Maskinforretning byder dig velkommen til vores butik, hvor vi skaber en unik mulighed for privatkunder. Nu kan du som privatkunde få adgang til KRAMPS eftertragtede udvalg, som tidligere kun var forbeholdt momsregistrerede kunder. Vores butik åbner døren til kvalitetsprodukter inden for landbrugs- og entreprenørmaskiner samt et bredt udvalg af reservedele.

Du kan også ringe til os og bestille dine varer til afhentning uden for butikkens normale åbningstider. Vi er her for at imødekomme dine behov og gøre det nemt for dig at få fat i de nødvendige produkter.

Vores butik er også stolt forhandler af Air Liquide, hvilket betyder, at du kan bytte din gasflaske hos os. Vi gør det let og bekvemt at håndtere dine gasbehov. Derudover tilbyder vi et udvalg af olieprodukter i praktiske 5 og 20-liters dunke, så du kan sikre optimal ydeevne og vedligeholdelse af dine maskiner.

Ved at klikke 'Acceptér Alle' giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing