Elev til økonomiafdelingen hos Skjern Maskinforretning

Vi søger en elev til økonomiafdelingen.

Du bliver en del af vores team, hvor vi udarbejder økonomi for vores afdelinger indenfor landbrugsmaskinhandel samt de 2 importafdelinger Polaris og Thaler.

Uddannelsesperioden er på 2 år og bliver løbende underbygget af skoleperioder. I løbet af din elevuddannelse, vil du komme til at arbejde med alle aspekter i en økonomiafdeling, herunder tidsregistrering, fakturering, debitor- og kreditorbogholderi, månedsregnskab og økonomisk opfølgning overfor interne afdelinger. Du vil i din hverdag møde mange forskelligartede opgaver og udfordringer.

Om dig
Du har gennemført/eller snart afslutter HHX.
Du er serviceminded og har godt humør.
Du har gå-på-mod og er initiativrig.
Du er pligtopfyldende.
Du interesserer dig for tal og økonomi.

Om os
Skjern Maskinforretning A/S er New Holland forhandler og totalleverandør til de lokale landbrug. Vi er siden begyndelsen i 2014 vokset fra 20 til 50 medarbejdere. Dette skyldes blandt andet, at vi også har fokus på import af
de populære ATV’er fra amerikanske Polaris – verdens største producent af ATV’er. Siden har vi også kastet os over Thaler minilæssere, som er tysk-producerede kvalitetsmaskiner kendt for deres driftssikkerhed. Vi har to afdelinger, i henholdsvis Skjern og Sakskær. Du vil primært blive en del af teamet i Skjern. Vi vægter en god tone og godt samarbejde på tværs af afdelingerne højt.

Interesseret?
Stillingen er med opstart d. 15. august 2024, men vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning, CV og karakterbevis til line@skjernmaskinforretning.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Line Korshøj på tlf. 91 89 65 85.

Elev til Økonomiafdelingen
Ved at klikke 'Acceptér Alle' giver du til tilladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statistik og Marketing