Maskinhandel med stort udvalg.

Tobico A/S er blevet til Skjern Maskinforretning A/S. Nyt ejerskab, men stadig med alt fra store, professionelle landbrugsmaskiner til have/park-maskiner og ATV'er.

1. november 2014 købte maskinhandler Kaj D. Pedersen sammen med J. Hundahl A/S maskinforretningen Tobico A/S i Skjern. Kaj D. Pedersen har været sælger i Tobico siden 2011 og står nu for den daglige drift af det nye firma, Skjern Maskinforretning A/S. Virksomheden vil fortsat sælge landbrugsredskaber fra blandt andre New Holland, Kverneland og Ålö. Have/park-afdelingen fortsætter også uændret. Derudover forhandles stadig ATV'er og UTV'er fra amerikanske Polaris - verdens største producent af ATV'er. En ny model, der både kan indregisteres som traktor og til godsbefordring, er Polaris Sportsman 570.

Skjern Maskinforretning overtager Sakskær Maskiner

 
Fra venstre Flemming og Inga Albæk, Kaj D. Pedersen og Claus Madsen.

 

Skjern Maskinforretning forstærker servicen i området sydpå, da vi fra årsskiftet overtager Sakskær Maskiner nær Varde.
- Vi har valgt at overtage Sakskær Maskiner, da vi sammen med de nuværende ejere, Flemming og Inga Albæk og Claus Madsen, kunne se muligheder i, at danne et fælles og stærkere serviceteam som hovedsageligt skal have fokus på New Holland produkterne. Sakskær Maskiner har nogle dygtige medarbejdere, som i forvejen arbejder med New Hollands produktsortiment, hvilket vi ser som en stor styrke. I dag er det ikke nemt at finde nye dygtige medarbejdere, men med dette tiltag, betyder det, at vi kan komme længere ud i vores områder og være tættere på kunderne i dagligdagen og yde dem den service, som de fortjener.

- Med en våd sommer har vi haft svært ved at finde nok hænder, så vi kan holde mejetærskere og pressere kørende. Det er vigtigt at have de rigtige folk, og derfor bliver det her en kæmpe styrkelse for os. Sammen står vi stærkere. Flemming Albæk vil som et led i den nye udvikling være tovholder på, at få dannet et stærkt presserteam, som Flemming har mange års erfaring indenfor. Udover at være en del af serviceteamet vil Flemming fortsætte som daglig leder og sælger i afdelingen i Sakskær. Claus Madsen vil ligeledes fortsætte i det nye setup som montør med speciale i traktorer og skal være med til at styrke og udvikle serviceniveauet i Sakskær i samarbejde med det eksisterende team i Skjern.
Sakskær Maskiner har i dag ingen traktor-forhandling, men sælger brugte traktorer – hovedsageligt New Holland. Fremover skifter Sakskær Maskiner navn til Skjern Maskinforretning og det er planen, at de nuværende ansatte, som kunderne kender i Sakskær, fortsætter i den nye afdeling.

Virksomhedsoverdragelsen er gældende fra årsskiftet og kunderne i det sydlige område vil kunne se frem til et øget produktsortiment i form af bl.a. KUHN, MI, Samson servicepartner og reservedele.
Flemming Albæk, Claus Madsen og Kaj D. Pedersen håber alle, at nye samt eksisterende kunder vil tage godt imod det nye tiltag.

Læs artikel i

Maskinbladet

Dagbladetringskjern